TINO SORIANO

Passejada fotogràfica per Formentera


Els participants s’organitzaran en grups i es trobaran diferents situacions que hauran de resoldre al llarg d’un recorregut establert amb antelació, amb la presència i l’assessorament de Tino Soriano. Un petit exercici de fotografia al carrer. 


Tino Soriano. Nascut a Barcelona, ha estat premiat amb nombrosos guardons nacionals i internacionals, com l’Humanity Photo Award de la Unesco, en quatre ocasions; el Lente de Plata mexicà i el Premi Cànon-Europa de l’OMS. Té cinc distincions Fotopress, el guardó humanista "L’Essència de la Humanitat" de Nova Zelanda i el premi fotoperiodístic més prestigiós del món, el World Press Photo, concedit el 1999 a la categoria Art. Autor dels llibres com: Fotografia de Viatges (Editorial Joventut, 2000), Dalí, 1903-2003 (Edicions 62), L’altra Barcelona (Editorial Proa, 2002), Banyoles (Edicions Focals, 1997), El Futur Existeix (Editorial Lunwerg, 1992), Batecs en un hospital (Editorial Lunwerg), Verges, la Processó (Arola), Guia de Sudàfrica Viatjar, catalans (Edicions 62), David contra Goliat (2011) i Fotorutas (JdeJ Editors, 2011).


Altrament, figura en el selecte grup de docents experts de la National Geographic Society i ha protagonitzat tres documentals per a la televisió: "Andalusia, el despertar dels sentits", "Kardelen, la nova esperança de Turquia" i "Vigilant els oceans", tots tres de National Geographic Channel. També ha il·lustrat sis guies de viatge: "Espanya", "Roma", "Sicília", "Madrid", "Portugal", "Florència i Toscana" i "Nàpols i el sud d’Itàlia", de National Geographic Traveler. Des de l’any 2001, la seva obra i la seva biografia són part del catàleg de la col·lecció de imatges de National Geographic, amb seu a Washington. Entrevista a fons en Obtura.com al setembre del 2011.


Més informació a www.tinosoriano.com