JESÚS M GARCÍA FLORES

Imatges del món


Al llarg dels darrers 5 anys, Jesús ha estat viatjant per tot el món, buscant imatges úniques, capturades al moment adequat i en l'instant precís. En aquesta Master Class, ens explicarà com ho planifica, quin tipus de material fotogràfic fa servir, els seus millors trucs i consells, però sobretot… les aventures i desventuras viscudes en els seus viatges. T'ho perdràs?


Jesús farà un taller de Captura: “Llarga Exposició Diürna. Tècnica L.E.D i ús de Filtres en fotografia de Paisatge”

 

Jesús M García Flores. Madrid, 1970

Jesús és un fotògraf professional que actualment resideix a Toledo. Des de molt petit sempre ha estat vinculat al món de la fotografia. Des de fa diversos anys Jesús viatja per tot el món a la recerca d'imatges úniques, capturades en el lloc adequat i en el moment precís

 

Premis i nomenaments

Aquesta obsessió per la qualitat de les seves imatges ha estat recompensada amb nombrosos premis nacionals i internacionals. Entre ells destaquen: "National Geographic", medalla d'Or en el "Trierenberg Supercircuit", o més recentment, guanyador absolut del "Epson International Pano Awards" i nomenat Fotògraf de l'any 2017.


El treball de Jesús ha estat difós per diversos mitjans de comunicació: ràdio, premsa, televisió, així com revistes especialitzades del sector, tant nacionals com internacionals. Actualment Jesús compta entre els seus clients a firmes com: Microsoft, Lg-Electronics, Repsol, o Liberbank.

 

A més Jesús alterna els seus viatges amb la seva faceta com a formador, coordinant tallers i conferències per tot Espanya a través de la seva empresa PhotoeXperience4U. En aquests esdeveniments Jesús mostra les seves innovadores tècniques sobre Revelat i Processament aplicada a la fotografia del Segle XXI.


Fotògraf amb la distinció honorífica A-FIAP


Más información en http://www.jesusmgarcia.es/