GONZALO AZUMENDI

Viatjar per fotografiar


Una conferència de Gonzalo Azumendi, on el fotògraf de viatges ens explica el seu dia a dia, els seus trucs i les seves claus. Ens contagia la seva enorme il·lusió per gaudir de la fotografia amb idèntica intensitat que en els seus inicis. Força, passió i motivació en estat pur, amb aquest fotògraf de referència.


Durant el taller seguirem una ruta per l’illa amb l’al·licient de fotografiar diversos punts. Gonzalo Azumendi ens farà de guia i de mestre, buscant llocs, oportunitats, i creant situacions excepcionals. Gaudirem de la fotografia i coneixerem l’illa entre amics. No t’ho pots perdre!


Gonzalo Azumendi. Fotògraf freelance internacional per a les millors publicacions especialitzades en viatges i campanyes publicitàries.


Llicenciat en Psicologia i dedicat sempre a la fotografia de viatges, Azumendi compta amb una indubtable i enorme trajectòria professional, a partir de la qual ha participat en diversos projectes editorials, com el llibre oficial de El Canal de Panamà, el de Bolívia, finançat pel seu Govern, Camí de Santiago, Marroc... i innombrables guies de viatge. Ha participat en la il·lustració de més de cinc-cents llibres de diferent temàtica, així com en exposicions, conferències i cursos, per a un gran nombre de certàmens i entitats, i de forma regular en el CFC, Centro de Fotografia Contemporània de Bilbao. Les seves fotografies han estat exposades en mostres individuals i col·lectives, com Getxophoto, Santander Photo, Círculo de Bellas Artes de Madrid i itinerants...

Durant més de quinze anys, Azumendi ha treballat arreu del món, documentant els racons més amagats del Patrimoni Mundial per a la UNESCO; ha participat en expedicions a terres llunyanes, a altes muntanyes, cercant ciutats perdudes en més d’un centenar de països. Destaca en les seves fotos un enorme interès per l’ésser humà. El color, l’alegria i el misteri són el seu distintiu.

Més informació a https://www.facebook.com/gonzaloazumendifoto