<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt
<Festival - Overview/>

Descripció

9a edició

Formentera Fotogràfica

Formentera Fotogràfica és fotografia en família, un festival anual amb aforament reduït pensat per a l’illa de Formentera. Un espai de coneixement, reconeixement i inspiració adreçat a professionals, estudiants i/o aficionats de la fotografia. Una invitació a gaudir, debatre i reflexionar entorn al fet fotogràfic, on poder compartir els reptes que se’ns plantegen i, intercanviar experiències de tu a tu amb tots els agents de el sector.

Francesc Fàbregas, fotògraf i director del festival, aposta per una programació eclèctica, intergeneracional i participativa. Cinc dies d’immersió fotogràfica al costat de reconeguts noms de la fotografia contemporània, professionals del sector, aficionats de la imatge i/o interessats en la cultura visual. Un punt de trobada idoni per a inspirar-se, compartir coneixements i viure el patrimoni de la illa a través de l’objectiu.

Des de 2013 hem comptat amb la presència de 64 fotògrafes i fotògrafs com Alberto García Alix, Martin Parr, Joan Fontcuberta, Isabel Muñoz, Eugenio Recuenco, Chema Madoz, Joana Biarnés, Colita, Samuel Aranda, Gervasio Sánchez, Manel Esclusa, Tino Soriano, Carlos Pérez Siquier i Cristina García Rodero, entre molts d’altres; també hi han participat projectes fotogràfics com OAKstories, Ruido Photo, Photopills i El cielo de Canarias, entre d’altres. Podeu consultar aquí la programació d’anteriors edicions.

DIES

del 8 al 12 d’octubre – Sant Francesc Xavier – Formentera

LLOC

Sala de Cultura (cinema)
Av. de Porto-salè, s/n – Sant Francesc Xavier – Formentera

PREU

325 €. Aquest import només inclou la inscripció al festival.

225 €. Preu especial sense tallers.

250 €. Preu especial per a estudiants de Fotografia. Serà necessari adjuntar amb el full de pagament certificat de l’escola on es faci constar el teu DNI, nom i cognoms, i estudis que realitzes. El descompte no s’aplica a “cursets”.

165 €. Preu especial per a residents a Formentera.

MATERIAL RECOMANAT

– Càmera digital d’objectiu intercanviable / objectiu gran angular
– Trípode
– Cable disparador
– Frontal
– Calçat còmode
– Roba d’abric per la sortida nocturna

OBSERVACIONS

– En cas d’anul·lar-se alguna de les activitats programades, l’organització oferirà una activitat alternativa.
– L’inscripció es farà efectiva un cop abonat l’import per transferència bancària.
– Les dietes aniran a càrrec dels assistents.
– L’aforament és limitat.