FERRI


A Formentera s’hi arriba en ferri des del port d’Eivissa amb TRASMAPI, Mediterrania Pitiusa i Baleària. Els horaris varien segons l’època, cal anar revisant-los sovint. Podeu consultar-los de manera centralitzada a www.proximoferry.com


És millor comprar els bitllets directament al port, així agafarem la barca que surti en aquell moment i no haurem d’esperar a d’altres companyies. A més, tots són oberts i vàlids durant tot l’any en ambdues direccions.


Els residents a Illes Balears tenen descomptes: si porteu bitllets de “resident” i no podeu acreditar la vostra residència, haureu de pagar la diferència.


Sovint les navieres treuen ofertes , especialment a l’octubre i al maig. Podeu consultar els descomptes a través de les seves webs.A FORMENTERA


L’illa fa uns 82 km: us podeu desplaçar en bicicleta però cal estar en forma. Hi ha carril bici a la carretera de la Savina-Sant Francesc-Sant Ferran-Es Caló però no a tot arreu. Us recomanem casc i és indispensable portar llums i armilla reflectant circulant de nit.


Si voleu llogar algun vehicle, podeu posar-vos en contacte amb alguna agència. N'hi ha moltes!


Per buscar allotjament, podeu consultar la web www.formentera.es . No permet fer reserves però hi trobareu el llistat oficial de la Conselleria de Turisme.


Podeu consultar cada dia el temps i la direcció dels vents a www.windguru.cz, així us assegureu escollir els millors racons cada dia.


Si us agrada la tecnologia, a les OIT hi ha pantalles tàctils amb informació sobre tota l’illa funcionant les 24 h. També us podeu descarregar l’aplicació oficial Formentera Passaport, on podreu gaudir gratuïtament d’audioguíes.