BIEL CAPLLONCH

El perquè de les coses i el diàleg entre les arts visuals, la publicitat i la moda a través del mitjà fotogràfic. Possibilitats i limitacions de la seva interacció; influències entre fotografia artística i fotografia d'encàrrec i la relació de l'autor versus client, director d'art, o espectador. 


Biel Capllonch. Nascut a Mallorca i format en la facultat de Belles Arts de Barcelona. Compagina el seu treball més personal i artístic amb projectes vinculats al món de la moda i de la publicitat. El seu treball en fotografia de moda destaca per allunyar-se  del caràcter comercial i per proposar una visió més conceptual, a través d'imatges potents i suggestives. Conegut per la imatge de les campanyes del festival Sónar, compartirà amb  nosaltres el seu món interior d'imatges i escenografies inquietants que no deixen indiferent a ningú.


Ha participat en campanyes del Sitges Film Festival, Vueling, Banc Sabadell, Camper, Revlon, Ikea, Sybilla, JB, Panasonic, Vodafone, Nike, Clipper, 4Kilos, Dewars, Martini, Damm, Sónar, entre d'altres, i ha col·laborat regularment amb mitjans de comunicació independents com Candy, B Guided, El País, Magazine, Eyemazing, Suite i WAD. La seva obra s'ha exhibit a nivell nacional i internacional en exposicions col·lectives i individuals.    


www.bielcapllonch.com