BEGO ANTÓN

Sobre gossos, elfs i bruixes.


Bego Antón farà un recorregut pels seus tres darrers treballs: gossos que ballen amb els seus humans als Estats Units, Everybody Loves to chachachá, bruixes que tornen als boscos del País Basc després de ser cremades a la foguera fa 400 anys, Haiek Danak sorginak, i sobretot, se centrarà en explicar-nos el procés de creació del seu primer foto llibre, The Earth Is Only a Little Dust Under Our Feet, sobre persones que veuen tot tipus d'éssers màgics a Islàndia.


Bego Antón. Bilbao, 1983

Va estudiar periodisme i es va especialitzar en fotografia documental a Barcelona. El seu treball dissecciona el comportament humà i reflexiona sobre la nostra implicació psicològica i moral amb el món natural. També mostra particular interès per petits grups amb interessos estranys per estripar conceptes com la veritat, la realitat o la fantasia.


El seu treball ha estat publicat en Lens Bloc del New York Time, National Geographic, Esquire, El Món, CNN Photos, The British Journal of Photography, entre d'altres. Ha exposat a FotoWeek DC, al Museu Guggenheim de Bilbao, a Canal Isabel II ia Nova York, Suïssa, Alemanya i Islàndia. Va ser triada per participar en el Joop Swart Masterclass del World Press Photo el 2014.

 

Premis

 Es premi revelació PhotoEspaña 2017.

 

Més informació a http://begoanton.com/