ANTONI CLADERA BARCELÓ

Fotografia de paisatge amb PhotoPills: El poder de convertir les idees en realitat.


Des de la idea concebuda o la font d’inspiració fins a la presa de la fotografia, passant per la feina de planificació.

Imaginar, planificar i revelar fotografies treballant la llarga exposició. Exposar i mesurar correctament. Interpretar l'histograma. Ús de Photopills per a la fotografia de llarga exposició. Composició: Les seves regles i com trencar-les. Utilització de filtres i polaritzadors.


Antoni Cladera. Palma de Mallorca, 1967

 

És un fotògraf naturalista amb formació contínua i autodidacta. La seva obra sempre està motivada per la seva passió envers la natura i la protecció del medi natural.


Practica diverses disciplines fotogràfiques. Apassionat de la fotografia de paisatge, de llarga exposició amb filtres, astrofotografia o macro; no dubta tampoc a fotografiar retrat o infraroig. En aquesta era de digital, tampoc ha deixat de banda la fotografia tradicional, com la estenopeica o cianotípia.


Excel·lència Fotogràfica per la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF), ha estat guardonat en concursos nacionals i internacionals (CEF, FIAP,PSA, ISF, The EPSON International Pano Awards). El seu objectiu amb l’ajuda de la natura sempre és intentar crear imatges de valor artístic. Ha participat també en més de 30 exposicions individuals i col·lectives.

Creu fermament que la millor manera de divulgar els valors naturals d’un territori és estar involucrat activament en una associació que protegeixi aquests valors. Per això, és Soci Protector de l’Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura (AEFONA) i és membre de de l’Associació de Fotògrafs de Naturade les Illes Balears (AFONIB).

Formador des de 2005, Antoni comparteix la seva passió i coneixements sobre fotografia en general, i de natura en particular, en cursos, tallers, seminaris i viatges fotogràfics de la mà de PhotoPills.

Membre de l’equip creador de PhotoPills. És el fotògraf de l’equip, el que trasllada a la realitat aquelles fotos que tot l’equip de Photopills imagina i planifica.

 

Més informació a http://www.antonicladera.net/